Blog

NO PAIN NO GAIN

Hide Content
Comments Off on Vila dig i form! comments

Vila dig i form!

July 5th, 2017 at 10:21 am   Posted by admin in Uncategorized


När folk tänker på träning och fysiska aktiviteter så fokuserar de gärna på den utmattande aspekten av det, och hur man kommer i form efter dagar, veckor, ja hela månader och ÅR av intensiv, slitande exercis som får dem att likna en våt säck med potatis på träningsgolvet varje gymdag. Mycket uppmärksamhet läggs på själva utövningen av kroppsövningar och mindre på allting omkring det. Hur man förbereder sig kan komma på tals ibland, men en extremt glömd del av en träningsregim är återhämtningsfasen.

Det är ju i själva verket möjligt att nästintill vila sig i form. Inte nog med att du låter kroppen regenerera (tänk på att vi har en väldigt långsam och basic version av Wolverines regenerationsförmåga, trots allt!), du stärker och härdar dessutom kroppen då muskler och fibrer växer sig större och starkare efter att ha utsatts för aktiviteter som testat dess förmåga. Det som inte dödar härdar har aldrig stämt bättre än på en människas kropp.

Därför är det viktigt att unna dig stunder efter träning där du helt kopplar bort allt som har med fysiska aktiviteter att göra. Inte en muskel ska behöva aktiveras. Lägg dig i sängen och läs en bok. Ät ett äpple och se på solskenet från middagsbordet i köket. Sjunk ner i ett utespa och försvinn in i värmen och låt tankarna flyta iväg. Det finns så många sätt att vila sig i form på, och allt som egentligen behövs är minimala rörelser och proteinrik föda, som typ en banan eller en proteinshake.

Comments Off on Vila dig i form!