Blog

NO PAIN NO GAIN

Hide Content
Comments Off on Vad är priset på en hjärtstartare för dig? comments

Vad är priset på en hjärtstartare för dig?

November 18th, 2016 at 4:48 pm   Posted by admin in Uncategorized


Livet är fyllt av härliga saker som ger oss högre puls. Löprundan den tidiga vårmorgonen då daggen fortfarande ligger kvar på gräsmattorna. Den där nya låten som dyker upp i hörlurarna och blir ett perfekt soundtrack till sceneriet du ser utanför fönstret när du pendlar till jobbet på morgonen. Eller spänningen när vi får komma nära någon vi tycker om extra mycket. Högre puls är ofta något bra och en naturlig följd av kickarna som gör livet spännande och värt att leva.

Men högre puls är ett tveeggat svärd. De flesta av oss upplever någon gång stress i arbetslivet, vi tvingas ibland prestera under tidspress och upplever perioder av skiftande intensitet. Vi kanske unnar oss lite för mycket spännande mat med en god flaska vin till. Inte minst så åldras vi. Det finns många inslag i livet som både är glädjefyllda och inte, men som är mer eller mindre oundvikliga och som tyvärr leder till att våra hjärtan kan fara illa.

Träning är precis som vi tidigare nämnt en kick och ett glädjeämne i sig och något som hjälper till med att balansera oss och göra oss bättre rustade för att hantera allt som livet innebär, glädje som sorg. Utöver att det gör oss starkare mentalt gör det också våra hjärtan starkare. Det är ett fantastiskt skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar. En olycka dyker dock alltid upp överraskande och oombedd och kan tyvärr drabba oss alla. Med en hjärtstartare tillgänglig kan vi känna oss tryggare med att våra eller någon annans liv kommer att gå att rädda tills dess att ambulansen kommit fram.

Vare sig olyckan är framme i hemmet, på arbetsplatsen, gymmet eller i motionspåret är ett människoliv ovärderligt. Vi tycker också att glädjen i att kunna rädda ett människoliv är oskattbar. Kolla priset på hjärtstartare, det kan rädda livet på dig, någon du älskar eller en främling. Det kommer alldeles oavsett att kännas fantastiskt och priset på en hjärtstartare är ingenting i jämförelse.

Comments Off on Vad är priset på en hjärtstartare för dig?