Blog

NO PAIN NO GAIN

Hide Content
Comments Off on Att träna med ett nikotinbehov comments

Att träna med ett nikotinbehov

September 20th, 2017 at 12:13 pm   Posted by admin in Uncategorized


Något som alla säger är att du som röker eller snusar är den som får mindre ut av din träning. Du bryter helt enkelt ned din kondition och ditt immunförsvar. Nu är det då många som tänker, att det inte alls är någon mening med att träna med denna kombination. På denna punkt motsätter vi oss naturligtvis genast. Det är alltid bra att träna och hålla sig i form. Här står det helt klart att det finns de som har svårt att sluta med sitt behov av dessa produkter, eller helt enkelt inte har viljan att göra det. Träning kommer i alla fall att vara mycket bra för alla människor. Här bygger du din kropp och ser till att hälsan alltid hålls på en bättre nivå än om du inte skulle motionera.

Att träna behöver inte betyda att du gör detta på en hög nivå, eller att det tar stora delar av din tid. Ja, egentligen behöver du inte ens gå på ett gym. Här handlar det om motion för att få en bättre hälsa. Även om vi tycker att ett träningspass på gymmet ger hela kroppen den motion den så väl behöver, så finns det andra former av träning som är bra. Annan träning som ger hela kroppen bra motion är simning, löpning, promenader och att vara aktiv i någon sport såsom fotboll till exempel. Det du ska tänka på i samband med din träning är att hålla en så bra och ren kost som möjligt.

Se till vad du tillför din kropp

Att träning och motionera för att må bra har naturligtvis ett klart samband med din kost. Här handlar det om att ha varierad och nyttig kosthållning. Du som har ett nikotinbehov kan då välja lite bättre alternativ inom detta område. Om du röker kan du välja el-cigaretter som anses vara ett renare alternativ. Är det så att du snusar kan du med hjälp av snussatser veta exakt vad som finns i din prilla. Helt enkelt går det att kombinera träning med allt. Det hela kommer att visa sig i någon form av bättre resultat hur du än brukar din kropp.

Comments Off on Att träna med ett nikotinbehov